Kitűnő lakókocsi helyek áramellátással, ősfás környezetben a csúszdapark szomszédságában!

Hihetetlen érzés, amikor a 'mozgó ház' rója az utat, és a megszokott kényelem kísér el minden utunkon. Azok számára, akik az érzést ismerik, nem szükséges ehhez több, mint egy olyan természeti környezet, mely egyszerre adja a pihenés lehetőségét, és a kikapcsolódás élményét.

A Dávodi Kemping adottságai pontosan ezt képviselik az idelátogató, lakókocsival érkező vendgek számára. A 2 hektáros ősfás környezet, az 30 lakókocsihely, mely áramellátással kiépített, a szomszédos csúszdapark, a közeli étterem és wellness hotel, mind olyan lehetőségek, melyek csak Önre várnak.
Nincs tehát különösebb feladat, csak elfoglalni az egyik helyet a rendezett, szeparált helyek közül, és rácsatlakoztatni az áramellátást a járműre. Ezt követően akár bérelt kerékpárokon járhatja be a páratlan madárvilággal rendelkező védett természeti környezetet, vagy csónakázhat egyet a Ferenc-csatorna tavirózsás vizén, vagy akár horgászhat, napozhat kedvére. Ha pedig az aktív fürdőzéses szórakozást kedveli, akkor sétáljon át a kapun, mely egyenesen az élményfürdőbe vezet. Csúszdapark és úszómedence, lágos sütő és finom fagylaltok, napozóágyak és öltözők kényeztetik Önt, és az Önnel érkezőket.
A kemping közös használatú részei mellett a közeli hotel étterme és wellness központja, valamint bowling bárja segít a napi ellátás és kikapcsolódás megszervezésében!

Fotó pillanatok - 2015

Készítse el az idei képeket ÖN... - Fotópályázat