Sátorozás a Duna-Dráva Nemzeti Park szomszédságában, bejárattal a dávodi élményfürdõbe!

Ha az Alföld déli részére tervezi kirándulását, és egy festői környzeteben fekvő sátorozásra vágyik, akkor a legjobb választás a Dávodi Kemping! 2 hektáros területen, 300 sátorhellyel, kiépített áramellátással, frissen felújított közös használatú részekkel várja a természet szerelmeseit a Dávodi Kemping!

Egy jó sátorhelyhez első látásra csak egy viszonylag egyenes talaj szükséges. De mint mindig, a dolog a részletekben rejlik, hiszen csak akkor derül ki, hogy mi minden járhatna a kedvünkre, ha már a sátorvasak a heylükre kerültek.
Ne aggódjon! Mi mindenre gondoltunk Ön helyett is. A kemping abőséges területtel áll rendelkezésre a sátorozni és kempingezni vágyók számára, hiszen a 2 hektáros park kitűnő lehetőségeket kínál a sátorhelyek elfoglalására. Árnyas fák és bokrok biztosítják a vadregényes környezetet és az elszeparálódás lehetőségét. Az energiaellátás kiépített, így a zseblámpák mellett világíthat normál hálózatról, vagy igény esetén akár nézheti saját TV készülékét is. A tűzrakóhelyek elengedhetetlen kellékei a valódi sátorozási élményeknek, melyekből szintén jópárat találnak az ide látogatók. Rotyoghat a pörkölt, főhet a gulyás, indulhat a szalonna sütés! A közös használatú részek kultúrált körülményeket biztosítanak, hiszen frissen felújítottak. A zuhanyzók és mosdók mellett a konyha teljes felszereltségek a vendégek rendelkezésére áll. Hűtőszekrény, tűzhely, mikrohullámú sütő, asztalok és székek, hogy csak a legfontosabbakat említsük.
Amennyiben pedig szórakozásra, kikapcsolódásra vágyik, akkor a Ferenc-csatorna élő vize, és a Dávodi Strandfürdő összes szolgáltatása igénybe vehető! Ugye milyen nagyszerűen hangzik?! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és biztosítsa helyét már most!

Fotó pillanatok - 2015

Készítse el az idei képeket ÖN... - Fotópályázat