Költségkímélő kultúrált szállást keres, egy élményfürdő szomszédságában a sját ellátás mellett akár éttermi étkezéssel?! Ne keressen tovább!

A Dávodi Kemping pontosan ezt a szolgáltatást nyújta olyan színvonalon, mely meglepő, hogy ilyen mérsékelt áron elérhető!

Apartmanházunk 30 szobával, minden szobához saját fürdőszobával és televízió készülékkel áll az ide látogató vendégek pihenésének szolgálatában.
Kitűnő lehetőség baráti társaságoknak, kiránduló iskolai osztályoknak, kisgyermekes családoknak, nyugdíjas közösségeknek, akik szívesen pihennének szállodai színvonalon egy élményfürdő közvetlen közelében, melynek meglátogatásához, csak egy árnyas parkon kell átsétálniuk. A szobák frissen felújítottak, és rendszeres karbantartással mindig kitűnő színvonalon állnak rendelkezésre. A kemping területén tűzrakóhelyek segítik az élménybeszámolók, beszélgetések, bográcsos ételek elkészítését. A közös használatú részekben mosógép, tűzhely, mosogató, hűtőszekrény használatára is lehetőség van.
A környezet szinte páratlan, hiszen a 2 hektáros ősfás park mellett a közeli Ferenc-csatorna temészetvédelmi területe olyan madár- és élővilágnak ad otthont, és olyan kirándulási lehetőségeket kínál, melyek a pihenést feledhetetlen élményekkel fűszerezik meg. Az aktív sportolás szerelmesei kerékpárbérlési lehetőséget, szalmabálás íjászati lehetőséget, vagy akár sárkányhajós kirándulást is szervezhetnek.

Fotó pillanatok - 2015

Készítse el az idei képeket ÖN... - Fotópályázat